Hege Lovise Thorsnes
Spesialist i klinisk psykologi

Kontortid: mandag - fredag fra kl 0800-1600
Telefontid: mand-onsd fra kl 1130-1200

Tlf: 911 19 685 (Send SMS eller legg igjen en beskjed med navn og telefonnummer)


Om Hege

Hege Lovise Thorsnes avla psykologisk embetseksamen ved Universitetet i Oslo i 1992. Hun har videreutdanning i psykoterapi og er godkjent spesialist i klinisk psykologi i 2002.

Hege har tidligere jobbet i PP-tjenesten, samt jobbet mange år innenfor psykisk helsevern for det meste med ungdom, men også voksne.

Tilbyr samtaleterapi for ungdom, voksne og par.

Hva behandles

Alt fra utfordringer i ungdomstiden som kan handle om: Hvem er jeg? Hva skal jeg bli? Hva synes jeg? Er jeg god nok slik jeg er? Hvordan ser andre på meg, og ikke minst hvordan ser jeg på meg selv? Hvordan finne ut av det med venner, familie og kjæreste? Hvem blir jeg forelsket i, samme kjønn eller motsatt? Hvordan forholde seg til mange krav og forventninger? Hvordan ser jeg på min egen kropp? Viktig å finne ut hva du vil og kan få til!

Voksne som opplever tap enten ved alvorlig sykdom, død eller samlivsbrudd. Står overfor vanskelige beslutninger, føler seg utslitt, har møtt "veggen", eller som opplever angst og depresjon.

Parforhold kan være vanskelig å leve i, god kommunikasjon er et sentralt punkt. Noen trenger å arbeide med hvordan få til å være to enkeltpersoner med egen identitet, egne følelser og behov, samtidig som man skal få til å leve sammen både i et arbeids- og følelsesmessig fellesskap.

Det man står i kan for noen kjennes intenst og uutholdelig, mens det for andre kan være en mer avgrenset opplevelse av innskrenket livskvalitet og livsutfoldelse.

Gjennom psykoterapi kan man i fellesskap utforske det som er vanskelig med tanke på å forstå problemet og finne måter å mestre det på.

Tilpasser behandlingsformen til den enkelte pasient, opptatt av å se pasientens ressurser.For bestilling av time, ta kontakt på telefon 911 19 685  

Svarthvit hege.jpg