Treningstimer

Vi ønsker velkommen til alle som ønsker å bevege seg, uansett hvilken erfaring du har med trening fra før av.

Våre dyktige og erfarne instruktører ønsker at alle skal bli sett og vi har en behagelig og avslappet atmosfære. Her skal alle føle seg velkommen. 

Vår treningssenter består av 2 treningssaler, en i underetasjen og en i 2. etasjen på Regnbuen Helsesenter. I underetasjen finner du også frivekter, knebøy-stativ, kettlebells, utstyr for balansetrening og annet utstyr for egentrening.  

Regnbuen Treningssenter - Et fint sted å være den du er! 

 
 

MRL(Mage rumpe lår)

Mondays, Thursdays
12pm – 12:45pm

Saturdays
11am – 11:45am

Dette er en styrketime med høy intensitet hvor fokuset er på mage, rumpe og lår. Instruktør forklarer nøye teknikk i øvelsene. Her jobber du med mye med strikk (mini-bands) og kroppsvekt. Timen kjøres i treningssal i 2. etasje.

Sterk

Tuesdays, Fridays
8am – 9am

Sundays
10am – 11am

Her fokuseres det på funksjonell styrketrening i form av stasjonstrening og samarbeidsøvelser.
Timen kjøres i treningssal – underetasje og i 2. etasje.

Sirkel

Tuesdays, Thursdays
5pm – 6pm

Saturdays
9am – 10am

Sirkel-timene våre er blant de mest populære og her kan du selv styre intensiteten. Vi jobber på ulike apparater og step-kasse slik at vi både trener enkel styrketrening og kondisjon.
Timen kjøres i treningssal – underetasje.

Myk start

Mondays, Wednesdays, Fridays
1pm – 1:45pm

Dette er en time for deg som vil komme i gang med trening etter et lengre opphold. Timene holdes av våres fysioterapeuter som legger vekt på enkle styrke- og balanseøvelser. Motivasjon og mestringsfølelse er stikkord for denne timen.
Timen kjøres i treningssal – underetasje.

 

Yoga

Saturdays
10am – 11am

Sundays
11am – 12pm

Yoga er helhetlig og ved bruk av fysiske stillinger/øvelser, puste-teknikker, dybdeavspenning og meditasjon, styrker kropp og sinn på en balansert og naturlig måte.

Vi har forskjellige yoga-konsepter på timeplanen:

Restorative Yoga - Passer for absolutt alle. Meditativ form av yoga som handler om å slappe av og hente seg inn igjen både mentalt og fysisk. Restorative yoga er en spesiell form av yoga hvor hensikten er gjennom utvalgte stillinger gir kropp og sinn maksimal avlastning.

HIIT - Yoga - Passer for deg som har gjort litt yoga før og ønsker og få en høy intensiv treningsøkt basert på yoga-posisjoner.

Virya Yoga - Passer for deg som har gjort litt yoga tidligere. Fysisk, dynamisk yoga form basert på indisk kunnsap, men øvelsene er tilpasset dagens kunskap om kropp og helse. Øvelsene gjennomføres på en trygg og skånsom måte.

Rolig Yoga m/stol - Lavterskel-yoga, passer for alle. Basert på Virya Yoga.

Move it

Sundays
1pm – 2pm

Morsom, zumba-inspirert time med bevegelse og dans til musikk. 

Mensendieck

Tuesdays, Thursdays
9am – 10am

Sundays
12pm – 1pm

Mensendieck er en fysioterapiutdanning som blant annet inneholder et øvelsesprogram som ble utviklet av lege og billedhugger Bess Mensendieck på begynnelsen av 1900 tallet.

I Mensendieck er utgangspunktet at ledd og muskler i kroppen skal være i balanse. Prinsippene for en slik balanse overføres til dagliglivets bevegelser, og blir dermed en viktig faktor for å forebygge uheldig belastning på muskler og skjelett.

Mensendieckøvelser er helsefremmende, forebyggende og behandlende.
Timen kjøres i treningssal i 2 etasje. 

BOSU

Mondays, Wednesdays, Fridays
9am – 10am

BOSU står for ”both sides up” som er en måte å forklare hvordan BOSU kan brukes.
Formet som en halv ball, er den ene siden til BOSU formet som en kuppel og den andre siden en hard plattform som du kan stå på. Den kan brukes for å styrke ledd, forebygge og opptrening av skader og gi variasjon i hvilket som helst treningsprogram.

BOSU ballen gjør at du stimulerer flere muskler i hver bevegelse slik at treningseffekten økes. Dette er utrolig god trening for balansen!
Timen passer for alle og vanskelighetsgraden kan alltids økes slik at man kjenner progresjon. Timen kjøres i treningssal i 2. etasje. 

 

Dance workout

Mondays, Wednesdays, Fridays
5pm – 6pm

Dans deg i toppform i denne morsomme og fengende timen!

HIIT

Tuesdays, Thursdays
6pm – 7pm

Saturdays
11am – 12pm

HIT står for høyintensitetstreningog er en relativt kort, men svært intensiv økt. Høyintensitetstrening har vist seg å være den mest effektive formen for trening. Du trener utholdenhet samtidig som du styrker og bevarer muskulatur. Vi jobber i korte intervaller med ulike øvelser der vi hovedsakelig bruker egen kroppsvekt. Timen er relativt tøff og du må tåle litt blodsmak i munnen! 
Timen kjøres i treningssal - underetasje. 

Kjernesunn

Tuesdays, Thursdays
1pm – 2pm

Saturdays
12pm – 1pm

I denne timen arbeider i med å styrke kjernemuskelatur i mage og rygg. Mange glemmer hvor viktig det er å trene ryggmusklene og dette kan føre til dårlig kroppsholdning og ryggplager. En sterk kjerne vil gi deg bedre balanse og flottere kroppsholdning. Timen passer for alle og instruktør gir gode variasjoner slik at alle skal få utbytte og bli sterkere.
I timen fokuseres det også på bevegelighetstrening og mobilitet i leddene.
Timen kjøres i treningssal i 2 etasje.