Nytt kurs!
 -Sunt, nyttig og morsomt

Melkesyregjæring er en gammel tradisjon som har kommet tilbake for fullt! Fermentert mat og drikke er din beste kilde til gode bakterier, kan bidra til å styrke immunforsvaret og forebygger sykdom. 70 - 80 % av ditt immunforsvar finnes i tarmene, og tarmfloraen har stor betydning for din helse.
Diabetes, revmatisme, overvekt og mental helse: Ny forskning setter fokus på viktigheten av en balansert bakteriesammensetning i tarmene.
Fermentering er enkelt, spennende og morsomt og har tradisjoner fra våre forfedre i kulturer over hele verden.

NOE AV DET BESTE DU KAN GJØRE FOR DEG SELV OG DINE NÆRMESTE!


Du lærer å lage blant annet:
-         Sauerkraut, surkål slik den egentlig skal lages og andre syrnede grønnsaker
-         Kimchi, Koreas nasjonalrett
-         Kombucha, fermentert te
-         Kefir
-         Surdeigsbakst
Du får:
-         Startkultur til de ulike produktene
-         Økologiske råvarer
-         Krukker som du lager dine egne grønnsaksblandinger i
-         Oppskrifter og kursmateriale
…og en hyggelig kveld sammen med andre matentusiaster!

·        

Neste kurs blir 5.februar 2019
·         Tidspunkt: kl 1730-2100
·         Pris: 950 kr
Påmeldning i resepsjonen i treninggsalen eller på mail: ingvild.b.lien@gmail.com

Regnbuenhelsesenter / Vestre kjennervei 2B, 3420 Lierskogen / Telefon: 32240440 / E-post: koordinator@regnbuen.nhn.no